fruhillbom.blogg.se

Barn, hus, pengar, mat, hund, syskonbarn, jobb, renovering, fuktskador, försäkringsbolag, matsedlar, inköpslistor, overaller och gummistövlar. Trebarnsmamma som inte lider av brist på sysselsättning.

Vi lever!

Kategori: Barnen

Jag blir så glad när jag kikar in här, och ser att ni - trots sjukt dålig uppdatering - faktiskt kikar in!
 
Vi lever. Saga tog igen sig, men blev hemma en hel vecka. Hon hade kunnat gå på Fredagen, men jag är en sån där hönsig morsa, som inte skickar mina barn till skola/dagis på fredagar. Så enkelt är det. Då får man stanna hemma och ta igen sig, all in.
 
Men nu är det full rulle! The way i like it.
 
Handbollsträningar, utvecklingssamtal, storhandlingar och hej och hå.
 
Och jag känner lust. Träningslust. Glädje. Har hittat en liten gyllene medelväg, som jag hoppas håller och funkar. Kämpar på. Inte allt eller inget. Inte stenhårt. Bara leva. På det sätt som jag skrivit om tidigare. Ett vanligt liv. Men med kontroll.
 
Och det går. Ok. 5 kg av dom 12 kg jag drog på mig är borta.
 
Idag, för första gången, kände jag riktigt sug efter att träna. Jag kan helt ärigt inte minnas sist jag gjorde det. Det är ju helt sjukt. Jag gymmar på morgonen, när Jocke jobbar eftermiddag. Två gånger i veckan, är ju målet. Så Jag var där i Tisdags, och planen var Fredag också. Men jag kände mig sugen. Jag ville.
 
Så nu är väskan packad. Klockan ringer 05.15. Roddmaskinen väntar. Allt är förberett. Bara att hoppa i träningskläderna och plocka ur frukost 1 från kylen.
 
Känslan, när klockan är 06.20, jag har duschat, sitter i soffan på gymmet med frulle, och läser morgontidningen.
 
Den känslan är sjukt oslagbar.
 
Tränar jag i morgon, så har jag gjort mina två pass. Allt utöver det är liksom bonus. Ska klämma in nån långprommis också.
 
Men nu blir det lite sova.