fruhillbom.blogg.se

Barn, hus, pengar, mat, hund, syskonbarn, jobb, renovering, fuktskador, försäkringsbolag, matsedlar, inköpslistor, overaller och gummistövlar. Trebarnsmamma som inte lider av brist på sysselsättning.

Tjoho!

Kategori: Bloggen, Funderingar, Hälsa

En ny dator!!! En ny dator väckte lusten igen.
 
Inte bara en ny dator. Även en spydig kommentar på Facebook, fick bloggen att hoppa igång.
 
Men mest en ny dator. En dator som inte behöver tänka i 5 timmar innan den hoppar igång. En dator som gör som jag vill, inte som den vill.
 
Nu fattas bara en ny kamera. Fantastiskt sugen på en riktigt ordentlig kamera. Är ju så sablans skoj att ta kort. Blir bra kort i telefonen oxå, men det är en annan sak med kameran. Så om någon vill köpa en riktig fin kamera till mig. Ja, tack.
 
Hur man än vrider och vänder sig, så är arschlet bak. Så enkelt är det.
 
En stor del av dem här bloggen handlar om mat. Kost och hälsa. Jag kommer inte ifrån det. Det är så centralt i mitt liv. Det är en så stor del av min ätstörningshjärna. Så det kommer stötas och blötas. 
 
Mina inlägg på facebook blir alldeles för långa, och alldeles för privata. Får jag sen en lite småspydig kommentar på det, så knäcker jag. Jag blir väldigt ledsen.
 
Därför tänker jag försöka hålla mig mer här. Här har jag lite mer koll på vilka som läser. Jag törs vara lite mer peronlig, för alla som läser här har själva valt att komma in hit. Så man får helt enkelt skylla sig själv.
 
Eftersom folk tydligen inte förstått att man kan avfölja på fäjjan. Eller bara ta bort en viss person ur flödet. Men men. Så är det.
 
Idag har vi firat åttaåringen här hemma. Helt galet sjukt, att pöjchen är 8 år. Men det är han. Så konstigt. För jag är fan inte äldre än 25 år. Och Saga blir ju 10 år. Matematik har aldrig vart min starka sida. Så det är kanske inte så märkligt...
 
Linus flydde fältet till Farmor och Farfar. Och vi ska försöka sno ihop något att äta, till kalaströtta barn, mammor och pappor.