fruhillbom.blogg.se

Barn, hus, pengar, mat, hund, syskonbarn, jobb, renovering, fuktskador, försäkringsbolag, matsedlar, inköpslistor, overaller och gummistövlar. Trebarnsmamma som inte lider av brist på sysselsättning.

Energibovar.

Kategori: Barnen

Jag är tillbaka på Facebook och Instagram. Med lite mer distans. Det känns ok. Blev på tok för off, när jag var utan allt det där.
 
Det finns energitjuvar där. Dom kan jag välja bort. Jag behöver inte kolla på dom, deras bilder och inlägg. Men på nåt sätt är det så förbannat svårt att låta bli. Som att man på nåt sätt har ett behov av att reta sig, irritera sig och muttra lite över andra. Samma sak med bloggar. Det finns bloggar av människor som jag är heeelt ointresserad av. Bryr mig noll om, och som mest retar gallfeber på mig. Ändå går jag in där. Och läser.
 
Idiotiskt.
 
Mitt sätt är inte alltid bäst. Långt ifrån. Eller. I min värld är ju mina beslut bäst, såklart. Men inte alltid rätt, för alla andra.
 
Men alltså. Det finns människor, i min omgivning, som jag på intet sätt kan komma undan, som är såna jävla energislukare... Som gör såna märkliga, konstiga och sjukt provocerande saker.
 
Som irriterar mig så förbannat att min energi bara väller ut ur öronen, och jag undrar hur faaan det står till med folk. Men så är det väl. Bara att acceptera.
 
Det som irriterar mig ännu mer, är att jag låter det irritera mig. Fan. Släpp det, din jävla ältare. Det rör ju liksom inte ens mig... Gaaah!
 
Nog om det. Slut med det. Bort med det.
 
Jag har vart på gymmet idag! Jomenvisst, sörru. Jocke gav mig i princip ett ultimatum. Med all rätt. Antingen så börjar jag använda kortet, eller så säger vi upp det. Finns ingen anledning att pröjsa 400 kr i månaden på nåt som inte används. Båda valen var helt ok, men han ville att jag skulle bestämma mig.
 
Och det gjorde jag. Jag tänker inte säga upp gymkortet. Jag behöver det, och vill det. Då får jag helt enkelt göra tid för det. En halvtimme styrka, två gånger i veckan, räcker långt.
 
Så jag lämnade stortjejen hemma, och tog med mig pöjkarna på barnpassning. Gick kanoners, över all förväntan.
 
Logopeden i eftermiddag. Veckohandling efter det. Badhuset i morgon. Middagsbesök på kvällen. Soppa och kyrkogården med stora familjen på Lördag. 35årskalas på Söndag. Sen jobbar vi väl igen då.