fruhillbom.blogg.se

Barn, hus, pengar, mat, hund, syskonbarn, jobb, renovering, fuktskador, försäkringsbolag, matsedlar, inköpslistor, overaller och gummistövlar. Trebarnsmamma som inte lider av brist på sysselsättning.

Hälsosamt = gott?

Kategori: Hälsa

Öh. Svar: nej.
 
Jag är supadupa intresserad av hälsosam mat. Testar gärna nytt, och går på det mesta. Jag köper rubbet.
 
Så jag kunde ju inte hålla mig från att testa mandelmjölk. Tänkte att det kanske skulle kunna funka i smoothies och liknande. Lite nyttigare än vanlig komjölk.
 
 
Denna inhandlades och barnen tyckte det skulle bli lika spännande som jag att smaka. Ja, dom är lite skadade på det viset. Vi öppnade, hällde upp och skrek sen i kör. Fy i helvete!!! Det smakade en kombo av sopor och kartong. Fruktansvärt... Vi tjöt i köket, av äckel. Tänkte att den skulle funka i smoothie, men det var en smak som gick igenom allt annat. Den gick liksom inte att lura bort. Så det slutade med slasken.
 
En annan nitlott var ett detox-the. Ja, ni hör ju vad jag går på.
 
Fullkomligt älskar Pukkas Chaithe. Det är sååå gott, och helt beroendeframkallande. Så i mitt stilla sinne tänkte jag att deras andra sorter borde också vara smakliga.
 
Fel. Så fel. Alldeles för fel.
 
 
 
Gör det inte. Köp inte.
 
Jag smakade en mun, sen hulkade jag. Kastade thepåsen i komposten, men kunde inte gå ut i köket så länge äcklet låg kvar i sopskåpet.
 
Varning. Varning.
 
 
 

KOMMENTARER:

  • Rebecca säger:
    2015-03-01 | 22:54:15

    Jag är som du fast med hårprodukter och sånt. Gillar att testa nytt, men det måste lukta gott! Provade en ny grej häromdagen som skulle vara SÅ bra. Och det var den säkert. Men den luktade kärring så det blev soporna direkt!

    En sak som jag undrar över, du som är kunnig och intresserad av mat och kost. Det här med alla dieter som förekommer överallt. Nu är det ju många som utesluter gluten och ibland även laktos både för sig själva och sina barn utan att vara intoleranta utan mer för att det är nyttigare och mindre "svällande". Jag tycker att det känns läskigt? Att det i slutänden borde leda till en intolerans? Vet du hur det funkar?

Kommentera inlägget här: